Hjem Kontakt Oss Våre Produkter Om Oss Linker
   
 

Sagen Vintage Design er en liten bedrift som startet opp i november 2007. Vårt vareutvalg består av postkort, gavelapper, bilder, fyrstikkesker og de vakreste strykemerker.
Motivene på våre produkter er hentet fra gamle postkort. De fleste av disse postkortene stammer fra Frankrike og er fra årene rett etter 1900.


Det har falt seg naturlig å bruke disse motivene, da mannen i huset er lidenskapelig postkortsamler og har gjennom 20 år opparbeidet seg en flott samling.

Vår kundegruppe består av flere ledende interiør, livsstilsbutikker og vakre blomsterforretninger i hele Norge. Salget av våre produkter har gått over all forventning, og det gleder oss at alle våre kunder fortsetter å handle varer av oss.

Vi ønsker at våre produkter skal gjenspeile noe av kvaliteten og atmosfæren som ligger i de gamle motivene. Vi er derfor nøye i utvelgelsen av papirkvalitet og trykk på våre produkter.

Kopiering
Vi opplever desverre at vi blir kopiert av et større Norsk firma. Dersom dere finner kopier av våre produkter hos andre forhandlere, ønsker vi å bli informert om dette.
Papiret og trykket på kopiene er av en veldig dårlig kvalitet og kan ikke sammenlignes med produkter fra oss. Kopiene er merket med vårt navn og noen også med vår logo. De kan allikevel oppfattes å være fra oss når men ser dem i kataloger etc. Noen av kopiene er avbildet i siste brosjyre fra Bohus. Vi gjør oppmerksom på at Bohus har fått disse levert uten å vite at det dreier seg om piratkopierte produkter.
Vi er i gang med å forberede en sak mot det Norske firmaet som lager kopiene.


Vi er nå på Facebook, gå inn for å bli tilhenger.
Sagen Vintage Design på facebook.

Her vil vi komme med informasjon om nye produkter, konkurannser og mye annet spennende.

 

 

© 2008 Sagen Vintage design